Hartelijk welkom bij omteKlussen.nl

0 - Item

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Cilinderkop schroeven

Cilinderkop schroeven - Woodies® Ultimate

De cilinderkop-schroef is een voldraadschroef die geschikt is voor bevestigingen waarbij de kop op het materiaal moet blijven, zoals bijvoorbeeld strips, hoekankers e.d.
De kop verzinkt dus niet in het materiaal. Hierdoor wordt beschadiging van de metalen houtverbinder voorkomen.

Wij leveren cilinderkopschroeven van het merk Woodies® Ultimate.
Het assortiment bestaat uit een reeks schroeven die op universele of juist hele specifieke wijze kunnen worden toegepast.

Eigenschappen
Naast de generieke eigenschappen, die hieronder worden genoemd, heeft een groot deel van de Woodies-Ultimate schroeven zeer innovatieve eigenschappen, waardoor deze als vervanger van andere bevestigingsmaterialen kunnen dienen. De Woodies zijn voorzien van een reeks eigenschappen die voldoet aan de eisen die de professionele verwerker mag verwachten.

- Extra diepe Torx-indruk
Hierdoor ontstaat er extra grip wanneer de bit wordt aangebracht in de Torx-indruk.

- De speciale punt
Zorgt ervoor dat voorboren in de meeste gevallen niet meer nodig is en de Woodies-Ultimate geschikt zijn voor bijna iedere houtsoort. Door deze punt ’grijpt’ de schroef eerder in het hout en wordt de kans op splijten bij het indraaien verminderd.

- Gratis bitje
Om het product Woodies Ultimate nog completer te maken, wordt er in iedere verpakking een gratis bit meegeleverd. Deze bit zorgt ervoor dat de schroeven machinaal makkelijk te verwerken zijn.

- Herkenbaarheid: De letter ‘W’ in de kop
Middels dit kenmerk in alle Woodies-schroeven, is kwaliteit tezamen met alle keurmerken gewaarborgd.

- Keurmerken
Alle Woodies Ultimate schroeven beschikken over het CE-keurmerk, wat wordt afgegeven op basis van een technische beoordeling: European Technical Assessment.

- Chroom 6-vrij
Alle schroeven binnen het brede scala van het merk Woodies Ultimate zijn Chroom 6-vrij. Het milieu is altijd één van de kernpunten geweest bij het ontwikkelen van het merk Woodies Ultimate.

Foto-tabel  Lijst 

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

per pagina