Hartelijk welkom bij omteKlussen.nl

0 - Item

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Potdeksel schroeven Zwart RVS

Potdeksel schroeven Zwart RVS 410

De Woodies Ultimate potdekselschroef wordt gebruikt voor de montage van zwarte potdekselplanken of schuttingen. De potdekselschroef, is net als de vlonderschroef gemaakt van RVS 410. Dit is een sterker dan standaard type RVS, dat een hoge corrosiebestendigheid heeft, maar ook zeer sterk is door de kracht die het kan weerstaan tijdens het indraaien. Tezamen met de Torx-indruk die voor extra grip zorgt tijdens het inboren van de schroef, zorgt dit voor een solide verbinding van de potdekselplanken. 

De Woodies Blackline Shield hout constructieschroeven zijn gemaakt van RVS 410 en vervolgens voorzien van een milieuvriendelijke zwarte EP5-coating. De EP5-coating zorgt voor een hoge corrossie resistentie waardoor de schroeven bestand zijn tegen slijtage, krassen en andere mogelijke beschadigingen. Dit alles maakt dat de Woodies Blackline Shield anti-roest schroeven zeer geschikt zijn voor tal van toepassingen buitenshuis.

Samengevat:
- De potdekselschroef is sterker dan gangbare RVS-schroeven
- Weersbestendige schroef
- Milieuvriendelijk gecoat en daardoor zeer bestendig tegen corrosie, zuur en chemische stoffen.
- Kleine maatvoering van de kop die goed in het hout trekt, waardoor er geen kans is op splinters of andere beschadigingen.
- Voorboren van gangbaar hout niet nodig
- Chrome 6-vrij

Toepassingen:
- Vlonders
- Schuttingen
- Boeiboorden
- Balustraden

- Gratis bitje
Om het product Woodies Ultimate nog completer te maken, wordt er in iedere verpakking een gratis bit meegeleverd. Deze bit zorgt ervoor dat de schroeven machinaal makkelijk te verwerken zijn.

Foto-tabel  Lijst 

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

per pagina