Hartelijk welkom bij omteKlussen.nl

0 - Item

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Woodies Shield schroeven

Woodies Shield schroeven (Anti Roest-coating)

Woodies Shield anti-roest schroeven zijn gemaakt van gehard staal en vervolgens voorzien van een milieuvriendelijke EP5-coating. Hierdoor zijn de anti-roest hout constructieschroeven veel sterker en duurzamer dan RVS schroeven. De EP5-coating zorgt voor een hoge corrossie resistentie waardoor de schroeven bestand zijn tegen slijtage, krassen en andere mogelijke beschadigingen. Dit alles maakt dat de Woodies Shield anti-roest schroeven zeer geschikt zijn voor tal van toepassingen buitenshuis.

De Woodies Ultimate Shield nemen een aparte plaats in binnen het Woodies-Ultimate assortiment. De Woodies Shield schroef is een verzinkte schroef die dankzij de behandeling van een milieuvriendelijke coating veel sterker is dan de gangbare RVS-schroeven. Zorgt voor een zeer lange en solide levensduur van uw houtconstructie.

Hoewel er een speciaal proces in werking moet worden gesteld om tot de unieke eigenschappen van de Woodies Ultimate Shield te komen, is de Woodies Ultimate Shield, vooral veel sterker dan de gangbare RVS-schroeven.

De Woodies Shield is in verschillende type schroeven verkrijgbaar en kan daarmee gebruikt worden voor verschillende doeleinden.

- EP5 Coating: Een extra corrosie-werende coating. De schroef doorstaat met deze coating een 2000 uur durende zoutsproeitest.

Samengevat:

- Sterker dan gangbare RVS-schroeven
- Milieuvriendelijk gecoat en daardoor zeer bestendig tegen corrosie, zuur en chemische stoffen.
- Heeft diverse tests bij onafhankelijke keuringsinstanties doorstaan, die de corrosiebestendigheid van dit type schroef bevestigen.
- Chrome 6-vrij

- Gratis bitje
Om het product Woodies Ultimate nog completer te maken, wordt er in iedere verpakking een gratis bit meegeleverd. Deze bit zorgt ervoor dat de schroeven machinaal makkelijk te verwerken zijn.

Foto-tabel  Lijst 

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

per pagina